Dostal jsem od známého dýně cukety a jiné semena .zasadil a mám toho kvanta...hnůj je hnůj.. Ale co je toto a kdy to mohu utrhnout Veru nevím..děkuji za odpověď .
Tak to je""hybrid", už jsme taky takové měli; kupujeme semínka, tam je to pak Hokaido. Z domácích semen nám vždy vyrostlo to, co máte na obrázku. Dá se z toho bez problémů udělat krémová polévka, sice chuť je trošku jiná, ale to nevadí, alespoň nám. Sklízet můžete dle potřeby, akorát nenechat přerůst doplněno 22.07.21 13:13: Cuketa to není...ta je podobná okurce salátovce , dlouhá, ne kulatá...
Cuketa to není určitě, ta má úplně jiné listy.A podle mne to je dýně hokaido. Ale pozor, ještě není vůbec zralá, musí být sytě oranžová. Určitě ještě netrhat a čekat. Možná, že se už nezvětší, ale musí dozrát. Ještě je hodně brzo na sklizeň dýní, v této době teprve rostou.
radek123
Děkuji počkám ještě tedy až zoranzovy ..nespěchám na ni ..pak bude k jídlu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.