Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte rostliny?

Od: terk odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, poznáte rostlinu z výletu?

Je z navážky od pole, asi zahradní.

Poznáte rostliny?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

První je kouhoutek chalcedonský, druhý nevím.

terk
hodnocení

děkuji za odpověď :)

petr2000*
hodnocení

1x

Ano, kohoutek chalcedonský, kohoutky jsou nenáročné, mám kohoutek věncový. To druhé může být hulevník nebo hořčice. Petr

terk
hodnocení

děkuji, ještě k tomu druhému - dělalo to, kde to rostlo hustě, takový "závoj" jakoby,,a opravdu to byl vysoký keř, 150cm.

72mona
terk - keř je dřevina. Rostlina na fotce je nejspíš něco brukvovitého - bylina. M.
terk
hodnocení

tady možná ten "závoj" uvidíte

Poznáte rostliny? #2
terk
hodnocení

Tak mi nejde poslat foto, ale byl to keř a nahoře jakoby ostny, co vypadaly jako závoj zdálky...

terk
hodnocení

Toto je keř, v rychlosti pořízené špatné foto

doplněno 07.07.21 20:35:

foto 3

Poznáte rostliny? #3
Poznáte rostliny? #4
Poznáte rostliny? #5

hodnocení

0x

Tak jsem se na to druhé pořádně podívala a jak tu bylo napsáno, fakt to vypadá na hulevník lékařský. Ale tato rostlina je vytažená, jakoby měla málo slunce.

terk
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]