Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkaz na laboratoř

Od: samurraj® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jelikož mi ve skleníku u rajčat již druhou sezonu kroutí brutálně listy směrem nahoru, potřeboval udělat rozbor půdy, co vlastně a kolik obsahuje živin a minerálů a podle toho se zařídit. (zálivka je optimální, hmyzem napadená nejsou).

Potřeboval bych odkaz na nějakou firmu, která se tímto zabívá. Já bych jim poslal vzorky a za úplatu mě pošlou výsledky nebo si popřípadě přijedou sami. Hledal jsem, ale nějak se mi nedaří najít. Ideálně poblíž Liberce a okolí.

Díky moc,

Vašek

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
TU v Liberci... zkoušel jste? cxi.tul.cz/... Případně Prospecta t.firmy.abc.cz/...
hodnocení

Vidíte, TUL mě vůbec nenapadla. Zkusím panu doktorovi napsat email. Děkuji za Vám za pomoc a přeji hezký den.

Není zač...

hodnocení

2x

Zkušenost mám s touto laboratoří. Zasílá se poštou. agservice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]