Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ibisek venkovni,zlute listy

Od: jitka22 odpovědí: 5 změna:
Prosim o rada dnes jsem zjistila ze ibisek ma žluté listy je 15 let stary a nikdy žluté listy nemel.Prosím o radu čím to je a co s tim dekuji
Ibisek venkovni,zlute listy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Váš ibišek má nedostatek živin. Ty žluté listy jsou v místech, odkud vám narůstají nové větvičky, silnější výhony dřevnatí, takže těchto listů už není potřeba. Otrhejte je a přihnojte (nezapomeňte na přídavek vápníku), nebo přesaďte (pak ale asi shodí poupata). Ida

hodnocení

0x

Také mám na zahradě ibišky, ale takové žluté listy jsem u nich nikdy neviděla. Napadá mne, že je to jakási plíseň. Rozpustila bych jedlou sodu v horké vodě 80 stupňů, nechala vychladnout a potříkala ibišek. 4 lžíce na tři litry vody, to je dávka na plíseň. Ale možná je to něco jiného, sama jsem zvědavá, jestli někdo bude vědět.

witch*
hodnocení

0x
Nemohl Vám tam někdo něco stříknout? Pomočit to pes? Obrala bych.

jitka22
hodnocení

Dobrý večer mohl to nekdo necim striknout tech listu je tam hodne zlutych,
witch*
Ještě mě napadlo, že může být z těch dešťů teď prostě jen přemokřený a nedělá mu to úplně dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]