Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychle rostoucí keř

Od: terk odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

neznáte, toto mi roste na zahrádce, celkem rychle do výšky.

Rychle rostoucí keř
Rychle rostoucí keř #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Hloh nebo nějaká meruzala?

liska5

Ty šlahouny z kmene a od paty hlohů rostou celkem rychle. Mám je pod oknem.

terk
hodnocení

Mod děkuji za odpopvědi. Meruzalku mám také, ale je také malinko jiná. Hloh jsem tipovala, ale roste to jako keř od země, tak mně to zmátlo. Nechám jeden kus a uvidíme, co z toho bude :)

hodnocení

3x

Jo, bude to hloh obecný.

jiofa
hodnocení

2x

Tady ho máte v plné parádě. Nemohu si vzpomenout. Na podzim je úplně zlatý. Plno hmyzu, stříhat. Tak někdo si vzpomene, já to vždy zapomenu. Mám ho na mnoha místech v zahradě.

Rychle rostoucí keř #3
72mona
Ten váš keř bude korunatka. To u tazatele spíš asi hloh. Ale ten zase nějak extra rychle neroste. *nevi* M.
jiofa

Tak to jsem šlápl vedle. Mám dojem, že jste mi už název kdysi jednou psala. Dík. Tak jsem chytřejší a snad si to zapamatuji.

jiofa

Moje rychlé porovnání bylo mylné.

Rychle rostoucí keř #4
72mona
Popravdě, já v těch lupenech moc velký rozdíl nevidím. To až z celkového pohledu na keř. A obě rostliny patří k růžovitým. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]