Ty šlahouny z kmene a od paty hlohů rostou celkem rychle. Mám je pod oknem.
terk
Mod děkuji za odpopvědi. Meruzalku mám také, ale je také malinko jiná. Hloh jsem tipovala, ale roste to jako keř od země, tak mně to zmátlo. Nechám jeden kus a uvidíme, co z toho bude
Tady ho máte v plné parádě. Nemohu si vzpomenout. Na podzim je úplně zlatý. Plno hmyzu, stříhat. Tak někdo si vzpomene, já to vždy zapomenu. Mám ho na mnoha místech v zahradě.
72mona
Ten váš keř bude korunatka. To u tazatele spíš asi hloh. Ale ten zase nějak extra rychle neroste. M.
jiofa
Tak to jsem šlápl vedle. Mám dojem, že jste mi už název kdysi jednou psala. Dík. Tak jsem chytřejší a snad si to zapamatuji.
jiofa
Moje rychlé porovnání bylo mylné.
72mona
Popravdě, já v těch lupenech moc velký rozdíl nevidím. To až z celkového pohledu na keř. A obě rostliny patří k růžovitým. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.