Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč hyne libeček

Od: libuse® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, celá léta jsme měli na zahradě mohutný libeček, na zimu jsme ho museli odříznout srpem.

Předloni nám uhynul, pár oddenků jsme přesadili jinam. Opět uhynul. Letos vyrazilo pár větviček, ale zase "zrezivěl" a usychá. Čím to může být? Poradí mi někdo?

Děkuji Libuše

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám stejný problém. Od nepaměti mě rostl libeček, u nás se mu říká vopich, hned u zápraží. Opravdu velký keř.
Najednou, z ničeho nic nebyl. Zasadil jsem nový, nic. Nasadil jsem na jiném místě, roste, ale nic moc. Letos jsem nasadil na původním místě a snad se chytnul. Jestli se rozroste jako ten původní, to ukáže čas.

hodnocení

0x

Mně se zdá, že libečku vadí počasí posledních let - dusno, mokro a za chvíli zase vedro. Vždy jsme měli velké trsy a v posledních letech témeř nic. To stejné s česnekem. Opravdu se mění podnebí.

hodnocení

0x
Tak jen abych vás naštval.. I tohle je libeček. Takže klimatické změny jsou v tom nevinně. Předpokládám že klima bude u vás stejné jako u nás.
Proč hyne libeček

cutora
hodnocení

0x

Neokopávat. Nechce moc velkou péči, nejlépe mu je v kopřivách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]