Ahoj. Nasázela jsem bacopu a milion bellsy a ulomily se mi dvě větvičky. Čili dotaz zní, zda pustí ve vodě kořeny. Zkoušel jste to někdo? Předem díky za odpovědi.
Já to řeknu spíš takhle. I kdyby pustily kořínky, bude po létě a co s nimi? Proto to nikdo nezkouší. M.
witch*
Já vím no. Jenže mně je vždycky líto to vyhodit, tak zkouším aspoň pokus. Sousedka krásně přezimovala třeba jednoletý karafiáty ve skleníku. Tak bych to pak prubla s milionama. Stejně máme přes zimu skleník prázdnej. Buď a nebo.
Také se nám stává, že ulomime.. někdy při přesazování, jindy při zalévání. Vždy šoupneme do vázy,ale nikdy žádné korinky.. Vždycky stačili snítky uvadnout...
witch*
Což o to. Clematis mi taky ve vodě uvadnul, ale už mu nasazujou kořínky. Takže kdyby měly snítky uvadnout, to mi až tak nevadí, hlavně, aby to mělo kořínky prostě no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.