Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za škůdce

Od: pet* odpovědí: 4 změna:

dobrý den, na pažitce se objevil tento "návštěvník", prosím o radu co to je a jak se ho zbavit? je jich cca 10-15, každý na vrcholku stébla pažitky a také se tam objevuje červený brouček

díky

Co je to za škůdce

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Larva chřestovníčka liliového. Červený brouk je ten chřestovníček. Máte-li toho málo, tak je sbírejte.

72mona
Chřestovníček cibulový? M.
jiofa

Řekl bych spíš chřestovníček cibulový ale je to v podstatě jedno. *palec2* Tak mona vložila příspěvek dřív. Já většnou dokládám obrázky a tak jsem se s tím déle piplal.

Co je to za škůdce #2
pet*
hodnocení

moc díky za rychlou odpověď, je jich tam zatím (těch larev) jen tak do 15ti, takže budu sbírat a likvidovat, ale teda jsou opravdu hnusný (ty larvy), brrrr... broučky jsem viděla 2. díky a hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]