Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možno z hlízy vypěstovat Zázvor?

Od: malvinka* odpovědí: 4 změna:

Prosím, pokoušel se někdo vypěstovat z hlízy Zázvor? S jakým úspěchem? Tuším Ukuklele měl snahu...*uspech*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Jasný, ale bohužel mi rostliny vydržely asi jen rok, pak mi to uschlo, nevím proč.

paja*
hodnocení

0x

Taky jsem to zkoušela,vyrašily listy udržely se rok jak psal ,,ukuleleůů a byl konec.

doplněno 16.02.09 16:48:

oprava ,,ukulele´´

hodnocení

0x

Ale jo, jde to. Zdravý kořen s očky vložte do květinové zeminy do velké nádoby s drenáží a zalejte. Na teplém místě výhonky rychle vyraší. Dále pak zalévejte až po vyrašení. Rostlinu nechte i nadále na teplém místě s dostatkem světla, ne však na sluníčku. Ve fázi růstu pak zázvorník pravidelně zalévejte. Hnojit jen minimálně. V zimě snížit zálivku a nehnojit. Pozor, vyroste vám překvapivě veliká štíhlá a celkem nevzhledná záležitost. Hodně zdaru!
malvinka*
hodnocení

Děkovala, děkovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]