Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez HECHT nejde nasát benzín

Od: popelka® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den prosím potřebují poradit, mám křovinořez HECHT a nejde mi nasát pumpičkou benzín.Jak na to?Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Benzín v nádržce asi máte, tak bych začal tím, že bych zkontroloval, že je průchozí filtr v této nádržce a není někde vypadlá přívodní hadička. Přestalo to fungovat náhle?

hodnocení

Ano náhle,sekal jsem a najednou motor se zastavil.Hadičky by měli být ok,akorát ten průchozí filtr ten jsem žádný neviděl.

nov
hodnocení

0x

Zkusila bych vyměnit starý palivový filtr za nový.

hodnocení

A kde se dá koupit?

nov

V prodejnách se zahradní technikou nebo zde: opravysekacek.cz/... nebo zde: cz.hecht.cz/...

nov

Ten palivový filtr je v nádržce na benzín. Podíval jste se vůbec do nádržky zda je hadička v pořádku? Musíte samozřejmě nejdřív vytáhnout průchodku s hadičkami.

hodnocení

0x

Také ten palivový filtr může být "uklepaný" a hadička "visí" mimo benzín...

nov

Právě to jsem měla na mysli, proto je nutná kontrola hadičky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]