Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez Hecht - úplně nový - se dusí

Od: brezovsky odpovědí: 2 změna:

Měl jsem křovinořez Hecht cca 8 let. Začal se po zahřátí dusit. V servisu mi oznámili, že je to karbec a výměna je neekonomická vzhledem ke stáří stroje. Koupil jsem nový opět Hecht - jenže ouha - už při prvním sekání se cca po 30 min provozu - tedy asi po slušném zahřátí - začal v otáčkách dusit. Na volnoběh běží, ale po přidání plynu chcípne. Nechal jsem ho vychladnout - start bezva, 10 min v pohodě a pak znovu se dusí. Tohle už člověka naštve, zvláště když vím, že v servisu si budou vymýšlet hovadiny, ale vadu mašiny se obávám že neuznají. Jak to obvykle v zárukách chodí.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejsem odborník přes křoviňáky, ale svůj si dokáži docela dobře zaservisovat. Tady tipuji špatně seřízenou bohatost směsi. Je v záruce, šup s ním do servisu a ať se činí. A výména karbecu je nerentabilní? Mrkněte se tady na ceny, pokud teda nemáte něco speciálního kasumex.cz/...

petrwoods
hodnocení

0x
Neekonomická výměna, když se dá sehnat kolem tří stovek? Vy jste se předtím nepodíval na net? To vám nabulíkovali aby prodali nový a povedlo se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]