Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrostlo mi to v truhlíku na balkoně

Od: mirkan odpovědí: 12 změna:

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejspíše to bude opravdu divizna nebo něco velikého, Vydlubněte to s kusem zeminy a zasaďte ven. :-D A nesmíte zpívat: "Vstávej semínko holala, bude z tebe fiala." Víte jak to dopadlo.

bekycek*
hodnocení

1x

Mohla by to být divizna.

liska5

Nebo digitális /náprstník/.

Počkejte, až ze středu vyroste lodyha, co na ní bude za květy, a pak to sem dejte ;)

Řekl bych, že divizna má chlupatější listy *zmateny*

mirkan
hodnocení

Zdravím, zatím jsem to dal do většího kýble se zeminou a budu koukat, abych viděl *frajer*

Tak si tak přemýšlím, není to nakonec potfora pryšec?

mirkan
hodnocení

Roste jak z vody ;)

Vyrostlo mi to v truhlíku na balkoně #2
liska5

První rok nemusí vyrůst lodyha! Třeba právě divizny a náprstníky ji mají až v roce druhém. Jestli máte záhon, tak rostlinu nechte přezimovat. Je z přírody, tak přežije. Listy téměř zaniknou, ale na jaře příštího roku vyrazí lodyha s květenstvím...

hodnocení

0x

Zamlada takhle vypadá i štětka soukenická.

mirkan
hodnocení

Dík :) mám různé asociace, budu jí muset najít jiné stanoviště, klidné, tam, kde se intenzivně neseká trávník ...

hodnocení

0x

Brhlíkovi se moje truhlíky vůbec nelíbí. V dobré víře je chce obohatit. Nosí a zahrabává tam bůhví co. Jsem zvědavá, co vyroste :-D Naštěstí, na hnízdo nenosí.

Vyrostlo mi to v truhlíku na balkoně #3
mirkan
hodnocení

Jo brhlík je čipera, dalo mi dost práce ho vyfotit :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]