Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Struna do křoviňáku Bosch AFS 23 - 37

Od: oki odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem křoviňák Bosch AFS 23 - 37. Dotaz k náhradním strunám - k tomuto výrobku se prodávají struny bosch délky 37 cm, průměr 3,5 mm. Jedná se o nastříhané struny na uvedenou délku, které mají uprostřed sponku, aby struna dobře držela. Protože je nyní trochu problém struny sehnat, resp. mají je jen v drahých obchodech, je možné něčím nahradit? Např. od jiného výrobce?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

0x

Problém sehnat? 600.- se mi nezdá moc za deset kusů. rucni-naradi.cz/...

oki
hodnocení

Jenže jak vidíte - nedostupné. Nějaké struny ještě mám, spíš mi jde o to, jestli v případě nouze je lze něčím nahradit... příp. samozřejmě i nějakou levnější alternativou

hodnocení

0x

Tak jsem mrkl na tu vaši sekačku a já bych s ní prosekl majlant.Jak dlouho (kolik toho poseče) ta jednorázová struna vydrží?Já bych změřil závit na hlavě a koupil klasickou automatickou a strunu kupoval po metráži.Ale aby to ten bosch neměl nějak (ten závit) posichrovaný-nikde jsem nenašel rozměr

hsparts.cz/...

mn1
hodnocení

0x

Zbyly mě čtyři struny, kam vám je můžu poslat?

oki
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za nabídku. Pokud pro ně nemáte další využití, klidně bych si je vzal. 4 ks by šly asi poslat obyč. obálkou poštou, aby to moc nestálo. Zdržuji se v Praze - Tomáš Marek, Bohúňova 1336/13, 149 00 Praha 4. Kolik budete chtít? Děkuji moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]