Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rouby citrusů - kde sehnat?

Od: witch* odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer, nevíte kde by se dali sehnat rouby citrusů? Je mi jedno čeho kromě grepů. Předem děkuji za tipy.
doplněno 24.05.21 22:08: *daly..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Poohlédněte se v okolí po citrusářech,nebo na soc. sítích ve skupině.Když u nás bývá výstava citrusů,kdo si donese podnož, tak mu ji tam naroubují,zdarma.

witch*
hodnocení

Sociální sítě nevlastním. Lezlo mi to na nervy. S těmi výstavami je to super. Tiše Vám závidím. Napadlo mě, vzít semenáče citrusů do zahradnictví, pokud by mi to tam naroubovali, ale přijde mi to trapné, se ptát. Hlavně nevím, kolik bych jim za tu službičku měla nabídnout peněz. Mám tu 4 podnože citronu a 1 mandarinka, ta je prý ale nejméně vhodná.
mate59

V zahradnictví nevím,ale spíš jsou citrusářské kluby,hledejte např citrusáři brno nebo podobne poblíž vás.V klubu vám to určitě udělají,odměna symbolická,čokoláda,myslím, že nebudou chtít nic, jsou to srdcaři.

witch*
hodnocení

bydlím v jižních Čechách - Strakonice. Snad někoho objevím. Vím, že by asi nic nechtěli,ale sluší se to a přece jen zajistí mi plodnost a budu jim za to neskonale vděčná. Nemám ráda, nějakou automatiku:"Přinesu,udělej,nic po mně nechtěj." A hlavně chci, aby i oni to cítili stejně že to neberu jako samozřejmost zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]