Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem si registroval na živ. ůřadu.. že mohu prodávat své vypěstěné stromky..
Zajímalo by mě, zdali na internetu je nějaký seznam trhů, který v daném roce proběhnou... nejlépe východní čechy.
Moc děkuji za tip
Něco je tady. Ale krátkou kontrolou jsem zjistila, že tam nejsou uvedeny všechny trhy ani všichni prodejci.
Osobně, kdybych náhodou chtěla něco prodávat, zajela bych se zbožím na trh do blízkého města a tam od prodejců úplně jiného sortimentu vyzvěděla, kde to žije, kam ostatní rádi jezdí atd. Já na trhu nakupuji často. A nedávno jsem se od jednoho prodejce dozvěděla dost zajímavostí, proč zrovna do našeho města trhovci rádi jezdí i za špatného počasí.
Když napíšete e-mailem dotaz na podatelny různých měst, jak je to tam s farmářskými trhy, určitě odpoví a dodají správný kontakt na pořadatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.