Nejste přihlášen/a.
0x
Tak to je teda síla! To vypadá, jak po nějakém postřiku. Nemáte tam nějakého závistivce nebo mstitele?
Co je pod tím kamením? Půda? Nebo je pod kameny folie /geotextilie/? Schne to pořád dál, nebo to byla jednorázová záležitost několika předchozích dní? Listy jste prohlédl, jestli nejsou něčím napadené?
0x
Je to vysazene cca 5let a celou dobu se tomu dařilo ale před cca měsícem jsem začal sledovat jak to schne a tak jsem to trosku prostrihal( foto 3 )
Ale ono to po nějaké době to začalo i na jiných místech viz foto 1 a 2
Netuším co s tím dělat... můžete me prosím poradit?
Podloží je hlína a na ni jsou obblazky kameni...
Když neznám příčinu, tak ani nejde poradit, maximálně tipovat. Divné je, že 5 let nic, a teď tohle. Nejsou u toho v těsné blízkosti nějaké byliny, které sotva vyrostly, taky záhadně uschly? Pak bych se obávala cizího chemického zásahu. Takhle jsem totiž přišla o malé vajgelie na břehu potoka u naší zahrady. Pracovník Povodí Odry mi je "ošetřil" nějakým pesticidem, že se nevzpamatovaly. A to nebyly těsně u koryta, naopak několik metrů. Proto mne napadla hned tahle verze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.