Nejste přihlášen/a.
Tak to je teda síla! To vypadá, jak po nějakém postřiku. Nemáte tam nějakého závistivce nebo mstitele?
Co je pod tím kamením? Půda? Nebo je pod kameny folie /geotextilie/? Schne to pořád dál, nebo to byla jednorázová záležitost několika předchozích dní? Listy jste prohlédl, jestli nejsou něčím napadené?
Když neznám příčinu, tak ani nejde poradit, maximálně tipovat. Divné je, že 5 let nic, a teď tohle. Nejsou u toho v těsné blízkosti nějaké byliny, které sotva vyrostly, taky záhadně uschly? Pak bych se obávala cizího chemického zásahu. Takhle jsem totiž přišla o malé vajgelie na břehu potoka u naší zahrady. Pracovník Povodí Odry mi je "ošetřil" nějakým pesticidem, že se nevzpamatovaly. A to nebyly těsně u koryta, naopak několik metrů. Proto mne napadla hned tahle verze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.