Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc s výběrem sekačky. Sečená plocha bude ca. 400-500 m2, většina plochy je porostlá kombinací nižší trávy, dále trávou s velkými drny, zarostlými krtinci/mraveništi až po části, kde roste maliní, kopřivy, bodláky a podobrý čurbes. Pozemek je mírně svažitý. Doteď to sekám elektrickou strunovou sekačkou. Problém je, že jakmile zajedu do hustšího porostu, často musím měnit strunu. Chtěl bych zůstat u elektriky. Poradíte asi nějaký křovinořez - typ, značku? Děkuji
Našel jsem tento stroj - nemáte s ním někdo zkušenosti?
Bosch afs 23-37
Křovinořez Demon mám asi 3 roky a mohu potvrdit, že je to za ty peníze za jaké se prodává dobrý stroj a jsem s ním spokojený. Zvládne bez větších problémů téměř vše. Skládá se asi v Polsku z čínských dílů. Pouze strunovou hlavu je třeba k tomu koupit nějakou více odolnější. 2 ne příliš kvalitní hlavy které k tomu byly jsem opotřeboval za jednu sezonu. Náhradní díly se dají sehnat třeba na AliExpress, ale od července se tam už asi příliš neoplati nakupovat kvůli nutnosti platit DPH na vše a složitosti vyřizování záležitosti okolo toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.