Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem, objevili se již u vás plžáci? Včera jsem dávala do záhonů zinie /ostálky/ a od večera na ně myslím, jestli je nenajdu okousané. to by mě kleplo. Mám jen malé sazeničky a ty by slupli snadno. Dcera koupila dvě krabice Feramolu, vloni pak v létě byl všude vyprodán.
nene, už se líhnou minimálně 3 týdny. Doporučuju "domečky" s pivem. Jsou jak my (muži), pivo je táhne ze široka a daleka. Se tak uchlastají, že se utopí. Nevěřil jsem tomu, ale na radu zkusil. Je to výborné!
vidím úžas . Fakt jsem tomu nevěřil. Dá se koupit třeba toto: vselektro.eu/...
Spodek se zakutá do země. Naleje se půlka piva (alkoholické). Kápne 2 kapky něčeho z balení. Vršek je jen stříška, aby tam nepršelo. 3 týdny nazpět jsem instaloval 2. Na zkoušku. Ráno bylo v každém asi 20 slimáků. Kdybych neviděl, nevěřím... Už mám doma 4. Oni nejdou jen tak okolo. To pivo je láká z okolí mnoha metrů.
Trocha zkušeností ... chutná jim odleželá posekaná tráva a i meloun.
Nechutná jim sůl a vápno.
Betonové podezdívky plotů jdou natřít vápnem.
Půlku vydlabaného melounu zakopat do záhonu, nad meloun udělat deštník a na dno melounu sůl.
Lovu zdar
feramol, pivo, chodím s nůžkama... a stejně mi ožírají salát...
K tomu mšice na rybízu, včera už jsem nasadil chemii, protože hřebíček, skořice už nefunguje.
K tomu mravenci co roznáší ty mšice a okusujou mi kdeco zelené a malé na záhonku.
Vše je proch.c.a.n.é, přemokřené, je stále chladno...
Závěr psát nebudu... Až po 22.00
Tak u nás zatím nic takového, mám nový zimolez a ten prý mívá mšice. Chodím ho tedy kontrolovat a ještě sypu logr po zánonech, prý to plže odpuzuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.