Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, posadila jsem pred bytový dům pár květin...bylo by asi dobře udělat jim malou ohrádku kolem. (Trávu dosť často kosí a minule to vzali i přes kvetiny nasazené sousedkou).
Plůtek či ohrádky by měli být "nizkonákladové" (vandalové, psi, ... atď). Co by iste doporucili? Něco z větví? Ve společném sklepě jsou staré cihly...?
Právě vyrábím nízký plotek, abych psy oddělil od zahrádky. Pár starých trubek do betonu jako sloupky, zbytek ze starých palet. Jenže - každá plaňka se potká s hoblovkou, frézkou, pokosovou pilou,bruskou. Plot za pár kaček, ale asi mimo Vaše možnosti. Co kari sítˇ? Má 3x4 metry, flexou anebo pákovkama to naporcujete na metr vysoké pásy a ty zabodnete do země... Ta kari síť je za světlýma plaňkama.
Skladník ve stavebninách Vám tu kari naporcuje, uplatněte ženský šarm a půjde to. V nejhorším to naporcuje za pár drobných...
Jednou jsem koupila v OBI v akci nízké dřevěné palisády, cca 25 cm vysoké, cenu jsem zapomněla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.