Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plůtek kolem květin

Od: alena350® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, posadila jsem pred bytový dům pár květin...bylo by asi dobře udělat jim malou ohrádku kolem. (Trávu dosť často kosí a minule to vzali i přes kvetiny nasazené sousedkou).

Plůtek či ohrádky by měli být "nizkonákladové" (vandalové, psi, ... atď). Co by iste doporucili? Něco z větví? Ve společném sklepě jsou staré cihly...?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

2x
Asi úplně nejlevnější a hlavně nejjednodušší by bylo zatlouct kolíky. Klidně nízké. A natáhnout provázek. M.

liska5
hodnocení

2x

Kolem takové zahrádky za panelákem jsem udělala obrubník z kamenů. Postupně jsem tam nanosila balvany. Takhle jsem začínala. Pak jsem u smrku ořezala spodní větve a dnes je před náprstníky několik řad květin. Hlavně čěchravy a vřesy.

Plůtek kolem květin
liska5

Takhle to loni pokračovalo. Dnes je to dvakrát větší a bez těch nevzhledných větví.

Plůtek kolem květin #2
72mona
Liško, moc pěkné. Kombinace náprstníku a kamenů = nádhera. M.
liska5

Díky! Nenápadně to zvětšuji, posouvám a doplňuji kameny. Za tím zezadu kvůli severnímu větru vysazuji keříky. Tady je to takové podhorské a přírodní. Jiná ohrádka by se nehodila.

hodnocení

0x

Právě vyrábím nízký plotek, abych psy oddělil od zahrádky. Pár starých trubek do betonu jako sloupky, zbytek ze starých palet. Jenže - každá plaňka se potká s hoblovkou, frézkou, pokosovou pilou,bruskou. Plot za pár kaček, ale asi mimo Vaše možnosti. Co kari sítˇ? Má 3x4 metry, flexou anebo pákovkama to naporcujete na metr vysoké pásy a ty zabodnete do země... Ta kari síť je za světlýma plaňkama.

doplněno 14.05.21 18:58:

Skladník ve stavebninách Vám tu kari naporcuje, uplatněte ženský šarm a půjde to. V nejhorším to naporcuje za pár drobných...

Plůtek kolem květin #3
hodnocení

Opravu hezke a šikovné, ale v paneláku nedrzim pakovky :) Vaši práci ovšem chválîm.

hodnocení

0x

Jednou jsem koupila v OBI v akci nízké dřevěné palisády, cca 25 cm vysoké, cenu jsem zapomněla.

72mona
Cenu jsem zapomněla...
Také se snažím zapomínat negativní věci;) M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]