Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Ze semen jsem v březnu vysadil tyčková rajčata polní a melounové duo. Všechno bylo v pořádku, než jsem je dál tento víkend ven. Téměř všechny sazenice jako by chytly nějakou plíseň a zvadly. Přitom vláhy měly dostatek. Zachránit už to nepůjde, ale mohl by mi prosím někdo říci, co je příčinou?
Děkuji.
Ze semen jsem v březnu vysadil tyčková rajčata polní a melounové duo. Všechno bylo v pořádku, než jsem je dál tento víkend ven. Téměř všechny sazenice jako by chytly nějakou plíseň a zvadly. Přitom vláhy měly dostatek. Zachránit už to nepůjde, ale mohl by mi prosím někdo říci, co je příčinou?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
veronica
0x
Na týden udělat stříšku z bílé netkané textilie. Já mám vysoké zeleninové RP přepravky, přes vrch a jižní stranu dám textilii a na ni sklo (autosklo). Ty méně spálené se dají zachránit, stejně půjde polovina stonku do země.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]