Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes ukousl vršky u ostružin, vyžene výhon odjinud?

Od: rodic odpovědí: 5 změna:
Pes ukousl vršky u ostružin, vyžene výhon odjinud? Děkuji všem co mi odpoví.
Pes ukousl vršky u ostružin, vyžene výhon odjinud?
Pes ukousl vršky u ostružin, vyžene výhon odjinud? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

3x

Jo, ostružina je nezničitelný plevel.

liska5
hodnocení

3x

Určitě zase obrazí. Jednou s nimi budete bojovat, až se rozjedou.

Nám pes kdysi vytahal čerstvě vysazené maliny, taky takové "klacky", celou řadu, pečlivě rozměřené ... a nanosil nám je na schody.*alene*. Myslel to dobře*smich*

hodnocení

1x

My už jsme je 2x ostříhali až u země a vykopali i s kořenama, aspoň jsme si to mysleli. A jsou tam znovu. Nepřekáží ničemu, tak je tam nechám. Je to opravdu plevel.

hodnocení

1x

Ostružina vyhání nové výhony od kořenů.

hodnocení

0x

Koupila jsem si ostružinu , zasadila a úplně jsem na ni zapomněla. Pak jsem likvidovala plevel a totálně mi vypadlo z hlavy, že jsem tam zakopala tu ostružinu a tak jsem ji taktéž "zlikvidovala". :-D Pak jsem si asi za měsíc nějak vzpomněla, kdeže mám tu ostružinu *co*a uvědomila si, že jsem ji celou přejela sekačkou. Měla jsem na sebe vztek, protože nebyla zrovna levná a myslela jsem si, že je s ní ámen. No a nebyl. Najednou začala znova obrůstat a dneska je z ní obrovský keř. Tak ji klidně zasaďte do půdy, obroste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]