Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za bylinu?

Od: petrpan odpovědí: 8 změna:
Dobrý den před domem na trávníku nám vyrostlo pár rostlin, které vypadají nejspíš jako zakrněla hluchavka. Také mám na dvoře pár violek, takže bych si z nich chtěl udělat čaj. Jde to? A ještě jsem při procházce v lese našel pár kytek a chtěl bych vědět jejich název . Děkuji
Co je to za bylinu?
Co je to za bylinu? #2
Co je to za bylinu? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Popenec břečťanolistý, plicník lékařský, bršlice kozí noha. Právě s ní bojuji, dneska po obědě ji postříkám Garlonem. Uvidíme, jak to dopadne. Jaga.

Do zásoby bych si ji nesušila, mám jí plné zuby. *bzum*

majcik

:) já jí mám plné zuby doopravdy, chutná dobře

hodnocení

2x
Mohl by to být Popenec obecný.
Ta druhá Plicník tmavý.

liska5
hodnocení

1x

Mladé lísty Bršlice kozí nohy se jedí, chuť mají trochu jako celer řapíkatý a vitamínů taky hodně...třeba na chleba se sýrem..

petrpan
hodnocení

Ještě jsem našel tohle, myslím že se mu říká kozí nožka nebo něco podobného. Je to tak a nebo je to něco jiné? Pokud je to ta bylina, chtěl bych si ji nasušit do zásoby .
Co je to za bylinu? #4
Co je to za bylinu? #5

Bršlice - husí noha, nejstrašnější plevel, ale je prý léčivá, jako ostatně všechny "plevely".:)

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. To poslední je bršlice kozí noha a to 1. je violka vonná. Ida

majcik
hodnocení

0x

Ano, bršlici kozí nohu mám moc ráda, na špenát spolu s kopřivou. Dle nožky to je on, hodně se rozrůstá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]