Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtyřboč pěstování

Od: honzin* odpovědí: 3 změna:

zdravím. Máte prosím nějaké tipy, zajímavé zkušenosti? Chci letos prvně zkusit. Půjde na záhoně venku? Skutečně o něj slimáci moc nestojí? Jde skutečně spíše do šířky (je pokryvný), nebo jde u opory nějak "hnát" i nahoru? Co kdybych si předpěstoval sazenice a vysadil až třeba v červenci, nezkoušeli jste? Např. po raném salátu nebo po česneku. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já ho vysadila jenom jednou a od té doby každým rokem sklízím doslova plné kýble. Sám se vysemenil a musím ho naopak vytrhávat, protože by byl úplně všude. Ale je to výborný špenát. Já ho na konci sezony oberu ze stonků, blanšíruji a pak už vychladlý sáčkuju a mrazím. Mám ho pak celou zimu k dispozici. Kam se hrabe ten kupovaný mražený špenát. Je plazivý, není třeba žádné opory.

honzin*

dík tak nějak si představuji. Chtěl bych zkusit zasadit i později. V nejhorším zaryju do záhonu, jako zelené hnojení. něco takového jsem četl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]