Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho klíčí semínka papriky?

Od: merlin odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, před 4 dny jsem takto nechala naklíčit semínka zelených paprik. 3x deně jim doplňuji vodu, ale pořád mi vůbec neklíčí. Mám ještě pár dní počkat nebo to nemá cenu?
Za jak dlouho klíčí semínka papriky?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Semínka paprik klíčí za 5-7 dnů při 25°C, takže ještě mají čas. :) Při nižší teplotě jim to trvá ještě déle...

Papriky seju na začátku února, už mají asi 20cm... ale je pravda, že jeden rok jsem je měl bídné a sázel jsem 10cm rostlinky v půlce května ven. Světe div se, něco málo z toho bylo.

mate59
hodnocení

2x

Paprika klíčí min.týden i déle,teplo od spoda 25 st.Na výsev je dost pozdě,protože pomalu roste.Sazenice dnes mám cca 15 cm vysoké.

zuza279*
hodnocení

0x

Papriky mají dlouhou vegetační dobu, proto se vysévají tak brzy, aby vůbec stihly plodit. Doba od vysetí do prvních plodů tak 4 měsíce, teď v dubnu je fakt už moc pozdě. Letos si kupte rostlinky, pokud chcete plody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]