Nejste přihlášen/a.
potřebuji poradit, co dát do truhlíku mimo květin. představoval bych si nějakou zeleninu, jahody, bylinky... Děkuji za nápady
Volte podle velikosti okna. Po stranách něco většího, třeba papriku či malé rajčátko, setupně pak salátové potřeby, bazalku, pažitku, petrželku...
ten truhlík asi hodím na balkon.
na rajčata a na papriku mám nachystané čisté kbelíky od primalexu. na bylinky jsem přemýšlel, že bych použil normální květináče a dal je v kuchyni na okno. Truhlík by se mi tam moc nehodil a mít v truhlíku více bylinek se mi nějak nezamlouvá. Ty jahody by se mi více zamlouvali. Tak jestli máte někdo zkušenosts nějakou odrůdou tak prosím pora´dte. Tak mě napadli měsíční jahody.
Máte někdo zkušenosti s pěstováním jahod v truhlíku?
kdy je mám vysazovat, kde je sehnat, atd..
našel jsem jedny od STÁRKLU na old.starkl.com/...Jahodník ´Delikatess´. je to poštou, z toho mám obavy, aby to přišlo v pořádku a v době, kdy to budu potřebovat.
Tak to pozor - s tímhle zahradníkem mám špatné zkušenosti- před pár lety jsem objednala plnokvětý růžový durman - přišel místo rostliny chudáček ohnilý kolík, který se i při veškeré péči rok vzpamatovával, samozřejmě nekvetl a příští rok vykvetl bílým úplně jednoduchým květem a ještě měl virovou mozaiku, takže šel do pryč. Těm fotkám nevěř, naaranžovat a ve fotošopu upravit se dá ledacos - také se mi na ty jahůdky sbíhají sliny, ale už vím svý...
Ano, potvrzuji, stejná zkušenost Katalogové fotografie jsou, dle mého názoru, vyloženě "klamavou reklamou" a navíc došlo i k záměně zboží... asi toho mají moc
Řeřichu.
Po dvou tejdnech se muze zacit strihat a davat na chleba s maslem.
Snitlink je taky v pohode.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.