Nejste přihlášen/a.
Takových návodů je už v poradně v historii spousta. Jeden z nich: poradte.cz/...
Pro mě je nejlepší mungo. Levná semínka, rychle a spolehlivě klíčí. Další v řadě je řeřicha... a pak jako chutné lze označit slunečnicové.
Vatě bych se obloukem vyhnul.
jj, se slunečnicí lze experimentovat, jak moc ji nechat vyrůst. Osobně jsem jí pak nechal růst v hlíně, protože jsem jí sklízel až pár cm vysokou, tak aby měla z čeho žít a nežrala jen sama sebe.
Řeřicha je tak hodně aromatická, že každému nesedne.
Ředvičky a řada jiných semínek mi přišla moc drahá na to, abych jí měl jen na klíčení. Ale věřím, že může být echt dobrá.
NEJCHUTNĚJŠÍ: Koupím si ve zdr.výživě fazolky mungo. Lžíci jich v hrnku zaleju vodou přes noc a pak je sleju a už jen propláchnu 2x denně odraženou vodou, ne ledovou. A pokaždé přes pokličku sleju. Třetí den už mají klíčky, chutnají jak hrášek a tak je konzumuji. Jestli rostou rychle, dám je do lednice. Stále pod pokličkou. Nedávám jich víc, protože rychle rostou, a pak přes 3 cm už mi tolik nechutnaj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.