Chci se zeptat jestli někdo neví kde je nejbližší výkup šneků okres Beroun Praha-západ A také by mě zajímalo kdy končí sběr a v jakém termínu je možné naposledy odevzdat šneky a jak to v těchto výkupech funguje. Podle mého je to způsob jak si jednoduše přivydělat a také dost pohybu v přírodě a zábava. Takže jestli o tom někdo neví něco co by mi mohlo pomoct se připravit na ten sběr a odevzdání těch šneků.
Byly doby, kdy jsem tu v sezóně viděl denně hordy snědých spoluobčanů s taškami na sběru hlemýžďů. Teď je to možná tak 10 let co už je není vidět. Vzhledem k tomu, že jich neubývá ( ani snědých ani těch slizkých),soudím že se asi změnila ekonomická stránka lovu na hlemýždě. Že se to už zkrátka přestalo vyplácet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.