Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou aku sekačku

Od: sup odpovědí: 5 změna:

Pánové, vyskytla se pořeba pořídit akumulátorovou sekačku. Pozemek rovný cca 250 m. čtverečných.

Pokud někdo akumulátorovou sekačku vlastní,byl bych rád,kdyby se podělil o zkušenosti.

Zajímá mě hlavně výdrž akumulátoru.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Výběr je malý. Hledejte od 36v výš. Jinak je to jedno. Záleží jen na servisu s skladování aku

noha
hodnocení

0x
... mé zkušenosti s aku - řetězová pila má po dvou letech provozu o polovinu nižší výdrž - vysavač po roce a půl nevysaje tolik, jako když byl nový - ty aku produkty prostě fungují pokud jsou nové, po dvou letech jde výkon rapidně dolů, tak pokud máte možnost natáhnout prodlužovák, je sekačka na 220v jasná volba. Když zvolíte aku,čeká Vás po pěti letech koupě nové aku nebo sekačky. (Nová aku pro mou pilu stojí 8tis. -nová pila 13tis.)

asd1
hodnocení

0x

Zkusil bych Lidl - dostupný levný baterky a ostatní aku nářadí od nich neni úplně marný. Sekačka nevim, motor 450W na 33cm záběr mi moc nepřijde.. Ale můžeš vyzkoušet a když nebude vyhovovat tak vrátit..

makk
hodnocení

0x

Za mě žádnou :). 250m2 zvládnete s prodlužovačkou a pokud z nějakého důvodu prodlužovačku nechcete nebo nemůžete mít, tak raději benzínovou. Pokud vám jde o ekologii, tím spíš si kupte benzínovou protože ta trocha škodlivin z výfuku se nedá srovnat s ničením životního prostředí výrobou akumulátorů.

senior
hodnocení

0x

Půl hodiny.

250 m posekáte v pohodě. Nabito je ostatně za hodinu a půl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]