Nejste přihlášen/a.
Potřebuji najít firmu která mi udělá skleník ,nebo foliovník na míru . Poraďte mi ,hledám na internetu a nemohu nic najít .
Děkuji.
Lze zahradničit i bez skleníku.Vyrobil jsem si z latí primitivní "žebříčky,2 m x 50 cm "ty jsem po dvou navlékl do PE "hadice" 60 cm široké..Získal jsem dvojice ,kryté dvojitou folií,které jsem postavil jako áčko nad záhon.čela jsem zakryl potaženým trojůhelníkem.Získaný -stan- za pár korun sloužil jako skleník dva roky.Má to výhodu,že je mobilní a dá se snadno přestěhovat jinam.
JABRAKA
Jabrako, mohl byste sem dát fotku? Moc by mne to zajímalo a snad bych to dokázala vyrobit i já. Také bych něco takvého chtěla, i když mám foliák, který ještě jakž takž drží, ale půda v něm už je totálně vyčerpaná a abych ji měnila, na to mi síly stačit nebudou.
Suzy,i pro ženu je to jednoduché.Koupí se role té folie.Vyrábí se jako nekoečný pytel.Podle šíře -vnitřní rozměr-se vyrobí z latí rámek,který se dovnitrř dá nasunout,dvě latě po stranách,tři,nebo čtyři příčky,jako žebříček.Když se nasunou dva rámečky do 4 m folie,dá se celek postavit jako ačko.několik aček k sobě a je stan,2 m vysoký.pokrytý dvojitou folií.ani se to nemusí sešroubovávat k soběna rovném záhonku je lze poskládat v libovolné délce.Pod vrcholem se může provlíknout provázek,aby špičky aček držely u sebe.Fakt to lze vyrobit za dvě hodinky,Za dvě další se udělá trojůhelník jako uzáver vpředu a vzadu,Našel jsem nabídku dokonce 1 m široký rukáv,míry se přizpůsobí jemu.Ještě lepší. obalove-materialy.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.