Dobrý den, Dneska jsem opyloval ten citroník stětečkem, jak jste mi poradili a objevil jsem nějaké bílé brouky. Už před tipm mi upadli dva plody a několik květů. Začal jsem je likvidovat a narazil jsem na uschlý list. Vyndal jsem ho a začalo se v něm něco hýbat, tak jsem ten list hodil do mýdlové vody, se kterou jsem likvidoval ty brouky. V listě byla i vajíčka. Chtěl bych se zeptat co to je, zda už se mohli rozlézt po zbytku citroniku, po ostatních rostlinách a nebo po pokoji a jak se toho případně zbavit. Ještě bych chtěl doplnit, že ten citroník mám od minulé soboty. Děkuji za pomoc.
Je to škvor a ten je užitečný. Přesaďte ten citroník do nové zeminy, píšete, že ho máte od minulé soboty, tak jste ho asi koupil v nějakém supermarketu nebo zahradnictví a ti škvoři jsou asi v zemině.
dani
Dneska jsem znovu narazil na toho bílého malého brouka. Na listě h jsou tyto skvrny. Nevíte, co je to za škůdce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.