Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, určitě budu vypadat jako blázen,ale mám dvě kanadský borůvky,5let rodí, prospívají, prostě jsou v pohodě a letos mi místo borůvek vyrostly jehnědy normální kočičky. Je fakt že se jim taky daří, neumím si ti vysvětlit. Předem předesílám, že nepiju,ani neberu drogy psychicky jsem naprosto v pořádku
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
floro*
1x
To není žádná záhada ani naroubovane (to rozhodně ne) . Uprostřed borůvky vám roste vrba. Jste si ji nikdy nevšiml. Do takové velikosti z větrem přinese Who semínka vyroste třeba za 2 nebo 3 roky. Takže vystřihnout. Kdyby to šlo vytrhnout, tak by to byla lepší varianta, protože ustrizene to bude obrůstat.
liska5
0x
Je možné, že Vám tam někdo píchl vrbové proutky a ty přerostly původní borůvku? Ta tam bude / to se světlešedou kůrou/, jen zůstává "ušlápnutá". Jinak vrbkám-kočičkám se daří všude. Trochu kůry a rašeliny by to chtělo.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]