Ahoj..tak mám celkem 10 rostlinek některé mají strašně dlouhé stonky a na hoře pár lístků některé jsou docela dobré ale doma vážně živoří...hodila jsem ven na balkon. A doufám že nezmrznu ještě..co myslíte pokvetou? Myslím ale že mají snahu kvést. Pak přihodím a zbylé. doplněno 30.03.21 12:55: Kdyby jsem někdo mohl přihodit předešlou otázku z Prosince. Aby ostatní věděli o co šlo. Díky.
Teď by je spíš mohlo spálit slunce, podle všeho na něho nejsou vůbec zvyklé. Musíte je přistínit a na noc domů (i když nezmrznou, mohou zatím nachladnout - potom by špatně rostly).
Důležité je pro ně především teplo nad 15stC.k tomu ovšem dostatek slunečního světla.Zatím jsou v přenosných kontejnerech,takže bych střídal pobyt doma za oknem s pobytem přes slunečný den na balkoně pod průhledným krytem a ohlídat teplotu nad 15 st C
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.