Myslím že dobrá volba, ja mám asi 20let jiný, ale řemen jsem ještě ne sháněl jen nože, ale jaksem psal nadvaruji je, takže nahradni sada zatím odpočívá
Rada přílíš nevhodná . Vše bývá zakrytováno kvůli bordelu, co z toho provzdušňování lítá. A jen tak mimochodem, ty zubatý kolečká bývají také z plastu. Tak právě proto to zakrytování.
Hledal jsem tedy podle řemenů - nejprve řemen, k němu dohledal typ stroje. Stejně se používá jen na sezonu, tak jsem se domluvil se sousedem a navýšil tak částku.
Nemá špatné recenze, řemen počítám prdne (doufám) dřív než ozubení, ale hlavně vidím dostupný servis. Sílu motor mít bude a koš je veliký - myslím si, že to vydrží víc než fieldmann.
tak se podařilo - ve třetím obchodě, který uvádí skladem, opravdu prý skladem mají a dnes to jede poštou - takže to snad bude v sobotu makat jako o život :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.