Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrické vertikutátory

Od: jm odpovědí: 15 změna:
Ahoj, prosím o doporučení.
Hledám El. Vertikutator s klínovým řemenem do 3500,-. Můžete doporučit?
Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

Myslím že dobrá volba, ja mám asi 20let jiný, ale řemen jsem ještě ne sháněl jen nože, ale jaksem psal nadvaruji je, takže nahradni sada zatím odpočívá

to navařování je dobrý nápad - nějaký kousky tvrdokovu ve sklepě budou ...

jm
hodnocení

Co třeba tento?
m.heureka.cz/...
111®

a kde máš ten klíňák?

no právě to u většiny těch vertikutátorů není uvedeno - jak to mám tedy hledat? :)

jm
hodnocení

Mám a má ozubený řemen. Myslím si že s klíňákem nic nebude. Leda domádo.

jm
hodnocení

To by nevadilo. Nesmí to být napevno přes plastový ozubený kolečka. Řemen se odrbe, urve, koupím nový za 350,-

111®
hodnocení

0x

když ti nevadí zubatý řemen tak stačí kouknout v prodejně na vystavený kus odspodu..

Rada přílíš nevhodná *stop*. Vše bývá zakrytováno kvůli bordelu, co z toho provzdušňování lítá. A jen tak mimochodem, ty zubatý kolečká bývají také z plastu. Tak právě proto to zakrytování.

111®
Tak já to zaktytovany nemám bych to nepsal, zase takové vůl nejsem

hodnocení

0x

Hledal jsem tedy podle řemenů - nejprve řemen, k němu dohledal typ stroje. Stejně se používá jen na sezonu, tak jsem se domluvil se sousedem a navýšil tak částku.

Objednávám tento.

Nemá špatné recenze, řemen počítám prdne (doufám) dřív než ozubení, ale hlavně vidím dostupný servis. Sílu motor mít bude a koš je veliký - myslím si, že to vydrží víc než fieldmann.

Tak uvidíme

To jsi udělal dobře. Mám ho a řemen má zakrytej! *smich*

njn, ale není skladem - prý na konci dubna :( ...

achjo - jdu hledat šhop, kde to mají - jinak hledám dál

tak se podařilo - ve třetím obchodě, který uvádí skladem, opravdu prý skladem mají a dnes to jede poštou - takže to snad bude v sobotu makat jako o život :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]