Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi, prosím poradíte mi nějakou aku zahradní sekačku, nedrahou, nemusí být velká (mám 600m zahrádku).
Máte někdo zkušenosti s nějakou? Děkuji
Nedělejte si iluze, že vám bateriová sekačka něco poseká. Možná tak elektrické nůžky na zastřižení okrajů, ale sekačka ne. Jestli máte někde poblíž vyvedenou zásuvku, zkuste normální lehoučkou sekačku například Rotak 320 a k tomu vhodný kabel. Zásuvku máte, baterie byste musel stejně někde nabíjet.
Tento názor je dávno pasé. Koukni se na netu po takových, které mají aspoň 40V napájení, měli minimálně 4A kapacitu baterií a budeš v pohodě. Čím víc voltů a ampér, tím lépe. Mám 750metrů zahradu, sekačku 40cm, bez pojezdu, tři aku 5A 40V a není co řešit. Lehké sekání nerušící sousedy. Benzínovou jsem uložil, protože mě zmáhala. Rámus, váha, manipulace a to má pojezd, už to není pro mne. Po třech letech jsedm nakazil asi celou ulici. Koukali se, poptávali se a dneska už mám asi nejhorší ze všech sousedů. A jak si libují. Malá, ale důležitá poznámka na konec; trávu nesmíš nechat přerůst. Sekám jednou za 14dní. Tak asi taková jest pravda.
Sekačka je Hecht viz: cz.hecht.cz/...
Není znát žádný rozdíl ve výkonu akumulátorů. Dcera měla Bosch rotak také na baterky a to se kupodivu nedá srovnávat. Cena hlavně za značku a ne za kvalitu. Po 2letech koupila tu co mám já.
to vypadá dobře! cena cca 7 tis. s baterkou, jaká je výdrž baterie?
mě stačí hodina, vydrží to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.