Dobry den, Uz mam asi pul roku doma aloe, ktera byvala puvodne ve skole ma chodbe. Celou dobu vypadala spokojene. Zaluvam ji ted v zime malo, naposledy tak dva tydny zpatky. Dneska rano jsem zjistila, ze ma plnou ruzici nejake tekutino, divne smrdi a listy ma mekke a zplihle. Co se ji stalo? Muzu ji nekaj zachranit? Jedine co se zmenilo, ze vedle ni pribyla televize. Je mozne, ze ji to nejak ovlivnilo? Budu rada za kazdou radu.
Nestála u otevřeného okna? Vypadá jako namrzlá nebo přelitá. Možná fakt nesnáší tu telku, záleží, jaký pouštíte program.
annakudelkova
Jsem ji vyndala z hliny a ackoliv byla uplne sucha, koreny byly vetsinove uhnile. Stonek je uplne mekky. Moc bych ji chtela zachranit, ale mam obavu, ze to nejde
Dobrý den. Loni mně také touto dobou začala uhnívat. Tak na ni zírám a říkám si, holka moje zlatá, jak já tě mám zachránit? Po vyndání ze substrátu jsem viděla, jak jí uhnívají kořínky. Dala jsem substrát nový a a cca týden nezalila. A hle, začaly rašit nové lístky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.