Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aloe vypada na umreni

Od: annakudelkova odpovědí: 5 změna:
Dobry den,
Uz mam asi pul roku doma aloe, ktera byvala puvodne ve skole ma chodbe. Celou dobu vypadala spokojene. Zaluvam ji ted v zime malo, naposledy tak dva tydny zpatky. Dneska rano jsem zjistila, ze ma plnou ruzici nejake tekutino, divne smrdi a listy ma mekke a zplihle. Co se ji stalo? Muzu ji nekaj zachranit?
Jedine co se zmenilo, ze vedle ni pribyla televize. Je mozne, ze ji to nejak ovlivnilo?
Budu rada za kazdou radu.

Aloe vypada na umreni

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nestála u otevřeného okna? Vypadá jako namrzlá nebo přelitá. Možná fakt nesnáší tu telku, záleží, jaký pouštíte program.:-D

annakudelkova
hodnocení

Jsem ji vyndala z hliny a ackoliv byla uplne sucha, koreny byly vetsinove uhnile. Stonek je uplne mekky. Moc bych ji chtela zachranit, ale mam obavu, ze to nejde :(

Ale vidím tam výhonek, sazeničku, píchněte do zeminy.

hodnocení

2x

Dobrý den.
Loni mně také touto dobou začala uhnívat.
Tak na ni zírám a říkám si, holka moje zlatá, jak já tě mám zachránit?
Po vyndání ze substrátu jsem viděla, jak jí uhnívají kořínky.
Dala jsem substrát nový a a cca týden nezalila.
A hle, začaly rašit nové lístky :)

petr2000*
hodnocení

0x

Je přelitá. Pár týdnů nezalévát, nechat proschnout a aloe je citlivá na chlad, tak ji nenechávejte u otevřeného okna. Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]