Nejste přihlášen/a.
Nevím přesně co je to ,,kovadlinkové´´ ale u sadařů a vinařů jsem viděl tyto nůžky - provádí s nimi stříhání v sadech, či vinicích
Přesně tohle asi pán už objevil a nechtěl. Chtěl, aby to mělo ostří na obou stranách nůžek, ale tady to má na jedné straně ostří a druhá strana je tupá. Někteří lidé takové nůžky shánějí kvůli ostrosti střihu. A je docela problém sehnat takové i obyčejné ruční nůžky, mně se podařilo takové sehnat jenom nůžky na paznehty - Nůžky na paznehty/.... Pak chtěl, aby ty nůžky byly na 230V, a Vy mu nabízíte akumulátorové, které už taky našel. A chtěl je prodloužené, aby s nimi dosáhl výš.
Já myslím, že takové nenajde. Chtěl jsem se podívat na stránky výrobce nejkvalitnějších nůžek Felco, jestli tam náhodou něco takového nemá, ale stránky jsou právě v údržbě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.