Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existují el.nůžky na větve?

Od: zajda888® odpovědí: 5 změna:
Hezký den,
nějak se mi nedaří u žádného online prodejce najít nůžky na větve, nejlíp teleskopické, ale není podmínkou, elektrické, s dvěma čepelemi proti sobě (jakoby ruční kovadlinkové).
Větev cvaknout, nikoliv říznout.
Existují vůbec nějaké?
Nechci ani řetězovou pilku s malou lištou, ani nůžky ovládané tahem provázku. Viděl jsem akumulátorové, na jednu ruku. Tak něco podobného, jen na na elektřinu a alespoň na tyčce, když už ne teleskop.
Snad jsem to popsal aspoň trošku přehledně :)
Díky za tip
doplněno 07.03.21 10:18: Nazval bych to : elektrické vyvětvovací nůžky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Strejda Google mi poradil toto:

karcher-satter.cz/...

JABRAKA

hodnocení

Děkuji za odkaz, ten Kärcher už mi projel sítem, je sice Aku a nikoliv 230V ale snad...
Uvidíme jestli se ještě něco objeví na síť.

hodnocení

0x

Nevím přesně co je to ,,kovadlinkové´´ ale u sadařů a vinařů jsem viděl tyto nůžky - provádí s nimi stříhání v sadech, či vinicích

svcr.cz/...

hodnocení

Kovadlinkové znamená, že je funkční jedna čepel a protější doraz je pevný.
Na rozdíl od "bypass" nůžek, u nichž se hýbou obě čelisti.
Děkuji za odkaz, skouknu.
No, tak ta cena.., to asi ne.

Přesně tohle asi pán už objevil a nechtěl. Chtěl, aby to mělo ostří na obou stranách nůžek, ale tady to má na jedné straně ostří a druhá strana je tupá. Někteří lidé takové nůžky shánějí kvůli ostrosti střihu. A je docela problém sehnat takové i obyčejné ruční nůžky, mně se podařilo takové sehnat jenom nůžky na paznehty - Nůžky na paznehty/.... Pak chtěl, aby ty nůžky byly na 230V, a Vy mu nabízíte akumulátorové, které už taky našel. A chtěl je prodloužené, aby s nimi dosáhl výš.
Já myslím, že takové nenajde. Chtěl jsem se podívat na stránky výrobce nejkvalitnějších nůžek Felco, jestli tam náhodou něco takového nemá, ale stránky jsou právě v údržbě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]