Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocná palma cykas

Od: zuzkak* odpovědí: 2 změna:

přikládám obrázek té nemocné palmy a těším se na odpověď , mého dotazu děkuju ZuzkaK

Nemocná palma cykas
výtka
Upozornění od sys maverick 14. 01. 2009 23:00:45

Prosím příště přes doplnit odpověď.

Dodatek od tazatelky:

prosím o radu mám rok palmu cykas a začínají mě žloutnot listy , jeden ůplně uschnul tak jsem ho ostřihla.Dnes jsem ho dala k oknu na podlahu pod lampu ,tak snad to bude dobrý,mám strach aby mě celý neuvadl.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Toto se u cykasů děje při přelití. Pokud jsou to ale nejstarší listy (což asi ne), jednalo by se o běžnou výměnu listů. Pak tyto listy opatrně odstraňte a po určitém čase se objeví listy nové. V tuto dobu je třeba omezit zálivku. V současné době (zima) rostlině vyhovuje teplota okolo 15°C...

sx
hodnocení

0x

1] cykas neni zadna palma

2) jste si jista ze jste ho v zime mela v chladu jak je doporuceno?

3) asi nejlepsi info najdete zde: www.cykasy.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]