Nejste přihlášen/a.
At je mám veliké převeliké:D,přihnojuji je 1krát týdně Kristalonem na muškáty,jsou krásně zelené celkém velké ale nekvetou.Díky za radu.
To jsem měla vloni. Truhlíky vypadaly jako osázené bramborami. Spousta zeleně a květ žádný. Hnojila jsem nějakým levným tekutým speciálem na muškáty. Ale pak najednou, jakoby vybuchly a kvetly a kvetly. Opravdu bohatě a stále ve velkém množství. Takže to chce klid, ony si rozhodnou, kdy.
poradte.cz/... Představte si, ne vloni, ale pěkně dávno! Čas je rychlejší jak světlo
poradte.cz/... Vloni bylo toto. Ale to počtení a obrázky všech! Paráda!
Já při sázení vmíchám do zeminy granulovaný slepičí trus a vydrží mi to celou sezonu,potom již nehnojím a muškáta i květy jsou výstavní. Jde to vmícham do zeminy i nyní.
Emilka, to si myslím, je názor někoho, kdo obdivuje sousedovy muškáty z chodníku. Mám už roky samozavlažovací truhlíky a ty fungují tak, že zemina je stále mokrá. Kytky mají kořeny v mokré zemině, ale ne ve vodě. Možná přelití platí pro truhlíky, které nemají dole dírky nebo drenážní vrstvu a tak mají hnijící kořínky ve vodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.