Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakým hnojivem hnojite muškáty?

Od: mija* odpovědí: 10 změna:

At je mám veliké převeliké:D,přihnojuji je 1krát týdně Kristalonem na muškáty,jsou krásně zelené celkém velké ale nekvetou.Díky za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

2x

Já do substrátu přidávám rohosku ale na to už je skoro pozdě, leda pokud máte v truhlíkách místo mezi rostlinami, tak do substrátu trochu zapracovat.

Pak přihnojuji hnojivem s osahem guana.

hahanaj*
hodnocení

2x

je třeba hnojit /kristalon- květ / pak kvetou krásně

hodnocení

2x

To jsem měla vloni. Truhlíky vypadaly jako osázené bramborami. Spousta zeleně a květ žádný. Hnojila jsem nějakým levným tekutým speciálem na muškáty. Ale pak najednou, jakoby vybuchly a kvetly a kvetly. Opravdu bohatě a stále ve velkém množství. Takže to chce klid, ony si rozhodnou, kdy. ;)

doplněno 26.05.13 16:31:

poradte.cz/... ;) Představte si, ne vloni, ale pěkně dávno! Čas je rychlejší jak světlo ;)

doplněno 26.05.13 16:35:

poradte.cz/... ;) Vloni bylo toto. Ale to počtení a obrázky všech! Paráda!

mija*
hodnocení

Děkují za dobré rady a za krásné pokoukáničko na krásně rozkvetlé balkony a skalky *palec*moc hezké.

Jedině Kristalonem - plod a květ...ale letos to asi bude houby platné, když je taková zima a prší, sluníčko chybí...*slunce*

magdalenka57
hodnocení

0x

Já při sázení vmíchám do zeminy granulovaný slepičí trus a vydrží mi to celou sezonu,potom již nehnojím a muškáta i květy jsou výstavní. Jde to vmícham do zeminy i nyní.

mija*
hodnocení

Děkuji moc za rady...granulovaný slepiči trus mám koupeny,dávam ho pod rajčata tak se pokusim ještě ho nějak vpravit do truhlíku a uvidim zda se dočkám záplavy květu.

lidus*
hodnocení

0x

Granule BALKONKASTEN (snad jsem to opsala dobře) a muškáty jsou krásné a i v této zimě kvetou.

emilka12*
hodnocení

0x

Někde jsem čtla že když se moc zalívají tak málo kvetou.

Emilka, to si myslím, je názor někoho, kdo obdivuje sousedovy muškáty z chodníku. Mám už roky samozavlažovací truhlíky a ty fungují tak, že zemina je stále mokrá. Kytky mají kořeny v mokré zemině, ale ne ve vodě. ;)Možná přelití platí pro truhlíky, které nemají dole dírky nebo drenážní vrstvu a tak mají hnijící kořínky ve vodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]