Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
prosím vás, lišty řetezových pil elektr./benz. jsou rozdílné, nebo jsou naprosto stejné?
Mám el.řetez. pilu Narex EPR 35D-C a chci si zakoupit lištu + řetěz, je jeno jestli zakupím lištu pro benzinovou pilu?
A stejný dotaz na řetěz. Jsou rozdílné? Elektr / benzín?
Děkuji
aha, no a já chtěl ušetřit. Lišta vyjde na cca 800kč + řetez?+řetezka? a jsem na ceně nové pily, sice noname
no pouvažuji, ještě
Vše se vybírá tak aby pasovalo na konkrétní pilu, tj. u lišty délka, šířka drážky, upnutí včetně toho aby seděla na výstup mazání. Po vytahaným řetězu se mění i řetězka, řetěz i řetězka musí mít stejnou rozteč.
Vzhledem k ceně bych spíš vzal celou novou pilu, moc velký rozdíl to už není a bude nový všechno... Mmch. lepší pila je Dolmar/ Makita s motorem v ose.
V odkazu pobavila hloubka řezu, opravdu kvalitní pila, kam se hrabou hasičský speciály
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.