Nejste přihlášen/a.
Také jsem dřív měla oblíbené rajčátka VILMA. Co mě předloni z kupovaných semínek vyrostlo, šlo na kompost. JIž vloni jsem si objednala nehybridní semínka, to znamená, že si semena uschovám a seju příští rok se zárukou, že to bude to samé. Mám od nich i okurky a cukety. Letos již mají něco vyprodáno, ale pořád se dá vybrat. Koukněte sem
Před pár lety jsem si koupila u květináře vystavené sazenice balkonových rajčat. Většinu rostlin má z Polska. Jsme blízko hranic. Nízké kompaktní už kvetoucí keříky měly takové bublinaté tuhé listy. Brzy záplava plodů asi 3 cm a nešly výš, jak 25 cm. Spíš trochu visely. Z dálky to vypadalo, jako kvetoucí truhlík.
I rozhodla jsem se vypěstovat si v truhlících znovu podobné. Je to právě rok. Koupila jsem Rajče keříčkové balkónové Nohel Garden, vzadu dole na razítku odrůda Bajaja. NEKUPUJTE! Vyrostly přes 60 cm, bylo třeba je vyvázat, aby nepadaly. Pořád kvetly, ale plody byly až moc mrňavé od hrášku po třešeň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.