Ahoj..při vánočním úklidu jsem našla nějaké semínka nejspíš hodně staré od chili papriček..bez zamyšlení jsem to vysipala ke kytce že z toho stejně nic nebude. Jenže oni vyskočily všechny . Tak si říkám zda to ale má cenu takhle brzo jeslti z toho něco bude . Však normální papričky seju v únoru. Rostlinky jsou docela pěkné. Díky.
Paprika je trvalka, i když se v Evropě pěstuje jako jednoletá. Možná je udržíte při životě a na jaře budou mít 3 měsíce náskok. Jak trochu zesílí, dejte je do chladu někam, kde budou mít co nejvíc denního světla. Jinak se vám vytáhnou jako nítě a nic z nich nebude.
Já bych byla za to, rozesadit je a pak je dát do chladna, ale hodně světla. Papriky by se tak stejne měly predpestovat, chlad je brzdí v růstu. Mohla byste je udržet takhle až do výsadby. Jak píše Totak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.