Nejste přihlášen/a.
Dobry den, nemate nekdo prehled o vsech druzich fikusu, ktere jsou u nas k dostani? Predem dekuji
NA 99,9% se dají sehnat Ficus Banjamina,F.Carica,F.Elastica,F.Ginseng,F.Lyrata,F.Palmerii,F.Pumila,F.Binnendijkii a možná F.Neriifolia a jinak jak psal strejc jich existuje nejmíň 50 dalších druhů, které rostou i jako obrovské rozložité stromy.
No vidíte dokonce 600 ,já jich pohromadě našla jen kolem 50 kousků takže docela šílené.Ale ty co jsem psala v ČR určitě seženete a možná ještě někdo bude vědět o dalších.
doplněno 05.01.09 21:23:V klidu ,já to tak ani nebrala, nejsem odborník a už vůbec ne přes Fíkusy a taky se ráda poučím.
Nemyslel jsem to nijak jízlivě...
Nejsnáze seženete asi gumovník - f. elastica. Ale pozor, fíkusy jsou hovada rostou v interiéru (prý) až 10 metrů! Já mám doma zmíněný gumovník a je to opravdu hovado, má na výšku asi metr, ale stonek je vzhledem k výšce tenoučkej jak špejle
ale roste to samo a když občas zapomenete na zalití, vydrží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.