Hezký den, mám na zahradě několik metrů umělého živého plotu, tedy samý plast, akorát ty zelené třásně jsou choulostivé na dotyk, hned mi tam vznikne díra. Je třeba to na zimu zakrýt? Nějakou fólií apod? Zrezavět tam nemá co, jen ať to třeba nepoškodí sníh, případně mráz. Jaký máte názor? Já osobně bych přes ten plot něco přetáhl. Díky
Myslíte tím, že hned vznikne díra, že se droli? Jestli ano, tak okamžitě sundejte. Nemá ÚV ochranu, plast se rozpadá a rozšiřuje se do vaší zahrady a do okolí. Zabordelujete si sám sobě zahradu pláštěm. Cokoliv přes něj dáte, tak to proces jen urychlí jak se to bude trepat ve větru atd.. Místo toho postavte plot dřevěný. Vkusný, trvanlivý a ve finále lacinější...
Ne, nedrolí se. Jen se ty třásně posunou na stranu a už se ta malá díra složitě zakrývá zpět. Dřevěný plot by nezakryl to, co potřebuju. Je to prostě takhle, zůstane to takhle, jak dlouho to půjde. Jen jde o to, zda líp přežije zimní období nějak zakrytý či ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.