To se s jistotou opravdu jenom podle fotky nepozná. Záleží také na tom, jak chutnají. To je stejné, jako kdybyste nalil do skleniček víno, vyfotil to a chtěl vědět, co je ve skleničkách za druh. Jediné co by člověk poznal, že je to víno buďto bílé, červené, nebo růžové. A to samé to bude i s těmi jablíčky. Ale vypadají krásně a může to být odrůda Jonathan. Ale to se s jistotou pozná podle chutě. Jsou šťavnatá, chrupavá a nakyslá.
Ale to je rubín rubinola a bohemia samozřejmě taky. Pro laika asi není cesta to rozeznat. Pomologie je samostatná věda a pohledem na fotky se to prostě nenaučíš.
liska5
Je třeba fotit jablka i se stopkami a některé přiložit překrojené, kvůli barvě dužiny. Pak je dobré posat chuť a vůni... I tak je to hádanka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.