Dobrý den, jelikož díky Covidu mám zkrácené směny a venku už je brzy tma chtěla bych něco pěstovat. Mám pokojový skleníček s termostatem. Rajčata papriky to všechno až únor..kdysi jsem měla plno citrusů ze semínek ale pochcípaly po naroubování . Momentálně mám jeden koupený a je moc krásný mám ho teda už asi rok . Mám doma strašně moc kytek .. draceny kávovník fíkusy Liči ze semínek banánovník. Bonsai. Pepřovník a další. Kytky miluju a ráda zkouším stále něco nového. Objednala jsem si semínka Javoru ale nevirosli. Napadá vás něco co bych mohla teď dát do skleničku? Děkuji za odpověď
Do truhlíku můžete dát malinké cibulky na zelené natě a šnytlík, někdo uřízne vršek bulvy celeru, pravé petržele a nasadí do zeminy. Nezkoušela jsem tu zeleninu, tak nevím, jestli to funguje. Ale u hořčice a řeřichy to vyšlo dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.