Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co lze momentálně pěstovat?

Od: milovnicekveti odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, jelikož díky Covidu mám zkrácené směny a venku už je brzy tma chtěla bych něco pěstovat. Mám pokojový skleníček s termostatem. Rajčata papriky to všechno až únor..kdysi jsem měla plno citrusů ze semínek ale pochcípaly po naroubování . Momentálně mám jeden koupený a je moc krásný mám ho teda už asi rok .
Mám doma strašně moc kytek .. draceny kávovník fíkusy Liči ze semínek banánovník.
Bonsai. Pepřovník a další. Kytky miluju a ráda zkouším stále něco nového. Objednala jsem si semínka Javoru ale nevirosli.
Napadá vás něco co bych mohla teď dát do skleničku? Děkuji za odpověď :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

senior
hodnocení

2x

Běžně se dává řeřicha, hořčice na zelené lístky.

Do truhlíku můžete dát malinké cibulky na zelené natě a šnytlík, někdo uřízne vršek bulvy celeru, pravé petržele a nasadí do zeminy. Nezkoušela jsem tu zeleninu, tak nevím, jestli to funguje. Ale u hořčice a řeřichy to vyšlo dobře.

skl
hodnocení

0x
Jakykoli salat.
milovnicekvetin
hodnocení

Vážně? Děda dával saláty myslím dýl. Zeleninu pěstovat nechci krom rajčat na balkon stejně to všechno sežerou krysy :(

liska5
hodnocení

0x

Řeřichu zahradní...Jak velký skleníček?

Z jediného lístečku lze rozpěstovat různé druhy tlustic /Crassula/.

Nebo Aloe vera léčivku. Sehnat si odkopek. Kdo ji pěstuje, má jich dost.

Obě nesnesou přemokření, a když zapomenete dva týdny zalévat, tak to v pohodě ustojí.

Rajče je trvalka, taky experimentuji. Vzala jsem si jeden truhlík s třemi balkonovými rajčaty dovnitř do bytu na okno a plodí dál.

milovnicekvetin
hodnocení

Mám tento. Ještě mě napadlo co zkusit nasipat tam směs potkanům co by z toho vyrostlo :) smích :)
Co lze momentálně pěstovat?
liska5

Na to, co píšu, nepotřebujete vyhřívaný drahý skleníček. Stačí doma na okně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]