Nejste přihlášen/a.
Lze se předávkovat meduňkou? Od rána jsem lehce nervózní, tak jsem si uvařil silný meduňkový čaj s medem. Teď se cítím divně. Může to souviset?
claiman + wamp - V hlavě to nebude, nikdy jsem po meduňce takový pocit neměl a ani mě nenapadlo, že by to něco mohlo udělalat. Takže jsem neměl důvod o tom nějak přemýšlet. Tentokrát jsem si ale udělal čaj opravdu silný a pár minut po jeho vypití se mi lehce točí hlava a potím se, i když tu žádné horko nemám. Změřil jsem si tlak, většinou ho mívám normální až nízký, teď mám 136 / 92. Takže buď je to z meduňky, nebo z něčeho jiného, ale určitě to není sugesce.
No nic, řešit to nebudu, snad to brzo přejde.
Pansvačinka - nechejte si ty stupidní rady laskavě pro sebe !
Magdon - opravdu je to v hlavě, nejste předávkovaný, pouze jste si to vsugeroval.
Přestaňte na to myslet, bude to dobré.
Nervy dávají člověku zabrat...
kami, kdysi jsem četla knihu od Marie Treben a ta prosazovala pouze krátké cca dvouminutové luhování jakékoliv bylinky, aby výluh byl jen světlý. Tenkrát mne to udivilo, ale má to asi nějaké opodstatnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.