Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dál s avokádem?

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:

Když pustilo kořínek, přesadila jsem o do květináče tak, že půlka pecky je v hlíně a půlka na hlíně. Z praskliny vyrostl stonek a má první lísteček. nechat stále takto pecku venku a kdy přesdait a jak. Děkuji,

doplněno 06.10.20 17:59:

vypadlo mi s avokádem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Nechte to tak, nepřelévejte, nedávejte na prudké slunce.

Za pár let budete psát, co s avokádem, nevejde se na okno, má předlouhé větve, jak stříhat? . On je to totiž strom.

Když to moje mělo listy 30cm velké. Listy, né větve, tak jsem sháněla obří květináč a nakonec ho odvezla do jedné haly u hotelu . Pár let to ale bude ucházející pokojovka. A jestli ho uříznete, nebo se vyvrátí - při letnění se mi u jednoho stalo, vyrostly ze zbytku pecky další stromečky.

Daleko lépe se mi vyvedlo liči. Dala jsem tři pecky k sobě, aby to nebyl holý prut. Rostlo to pomaleji, a bylo jemnější, zdobnější, jako fikusek benjaminek.

hodnocení

0x

Jsem zvědavá, jak tomu budou rozumět druzí. Já teda tápu. Nevím co je to "s". Jestli semínko? Tak nevím, jestli nějaké semínko nevypadlo z tašky, kde bylo také to avokádo *co*. Avokádo má pecku, tak jestli pustila kořínek ta pecka?

hodnocení

V předmětu vypadlo avokádo, takže nebylo poznat jaké rostliny se to týká, a jak koukám, asi mi to doplnili do nad,pisu správně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]