Nejste přihlášen/a.
Když pustilo kořínek, přesadila jsem o do květináče tak, že půlka pecky je v hlíně a půlka na hlíně. Z praskliny vyrostl stonek a má první lísteček. nechat stále takto pecku venku a kdy přesdait a jak. Děkuji,
vypadlo mi s avokádem.
Nechte to tak, nepřelévejte, nedávejte na prudké slunce.
Za pár let budete psát, co s avokádem, nevejde se na okno, má předlouhé větve, jak stříhat? . On je to totiž strom.
Když to moje mělo listy 30cm velké. Listy, né větve, tak jsem sháněla obří květináč a nakonec ho odvezla do jedné haly u hotelu . Pár let to ale bude ucházející pokojovka. A jestli ho uříznete, nebo se vyvrátí - při letnění se mi u jednoho stalo, vyrostly ze zbytku pecky další stromečky.
Daleko lépe se mi vyvedlo liči. Dala jsem tři pecky k sobě, aby to nebyl holý prut. Rostlo to pomaleji, a bylo jemnější, zdobnější, jako fikusek benjaminek.
Jsem zvědavá, jak tomu budou rozumět druzí. Já teda tápu. Nevím co je to "s". Jestli semínko? Tak nevím, jestli nějaké semínko nevypadlo z tašky, kde bylo také to avokádo . Avokádo má pecku, tak jestli pustila kořínek ta pecka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.