Nejste přihlášen/a.
jájsem letos sel třikrát petržel a kopr ani pažitka ,nic mi skoro nevzešlo, jen trochu kopru, stromy také né, koupil jsem švestku v osevě v Jihlavě a taky odešla , nevím proč?, je nějaký špatný rok ,moc mokro , nebo jsou ty semena špatná? Jaké máte zkušenosti , kdo bydlí na Vysočině.
Děkuji
Nasela jsem letos petrželku z vlastního loňského semene a je nádherně hustá a tmavě zelená. Dcera je velice ráda, když jí při každé návštěvě kytici přivezu, měla semeno kupované, vylezlo to, zažloutlo a zašlo. Hodně lidí v okolí říká, že s petrželí a koprem mají špatné zkušenosti.
A ten kopr - nasela jsem na jaře, vylezl, zčervenal, zkroutil se a byl konec. Proto jsem sela ještě jednou, koncem července, z kupovaného semene. Pěkně vyrostl, byl hustý, měl pěkné lístky. Nasekala jsem si ho do mrazáku na zimu. Zbytek ještě mám na záhoně, ale brzy ho už vytrhám a dám do popelnice. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.