Nejste přihlášen/a.
Hezké odpoledne,
jaký je, prosím, rozdíl v chuti mezi těmito dvěma houbami, případně na co se hodí (jedna je třeba lepší k masu, jiná dejme tomu do vaječných pokrmů)...?
Moc děkuji.
Suchohřib hnědý,nebo panský,případně podhříbek,nebo podborovák.Má řadu lidových názvů.Je to hříbek chuti vcelku mdlé,i nasládlé.Samotný ve smaženici chuti nepřidá.
Kovář -modrák je aromatická houba,poměrně tvrdá.Do smaženice je ho nutno podusit a pak teprve smažit.Smaženice je nejlepčí ze směsi hub,nemělaby v ní chybět i mladá růžovka,a hlacvně lišky.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.