Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím název rostliny

Od: lennushqa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

v německu jsem si koupila tuto kytičku a vůbec nevím jak se o ní mám starat natož jak se jmenuje abych si mohla o ní něco vyhledat! Prosím poraďte tady je obrázek

Nevím název rostliny

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

4x

abecedazahrady.cz/...

Tak si myslím, že jsem Vám název rostlinky i způsob pěstování našla. Kdysi jsem ji také dostala, ale musím přiznat, že jsem nebyla moc úspěšná. Tak ať se Vám daří! Vzpomněla jsem si na název, když jsem zadala živé kameny. *tanec* Doufám, že to jsou ony!

hany*
hodnocení

2x

Jedná se o tilandsii(Tillandsia),je více druhů.Žije ze vzduchu.Pěstování do květu je složitější.Hodně úspěchů

borax*
hodnocení

2x

Tak tak, je to tilandsie. Pěstuje je jako epifit, to znamená bez substrátu. Živiny a vláhu příjmá listem. Hlavně pozor, roste měkkou vodou, nejlépe dešťovou. Na netu je celkem dost info. Přeji hodně štěstí.

lennushqa*
hodnocení

Moc děkuji za info... Moc mi to pomohlo! ;)

Lennushqa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]